| מחבר |
נושא  |
|
|
ilan
חבר חדש

53 הודעות |
נכתב ב - 09/06/2012 : 10:22:06
|
שלום,
באמצע הלילה התעוררתי עם תחושת מחנק, וראיתי כי מכשיר ה-CPAP הפסיק לעבוד. מדובר במכשיר רספרוניקס בן כשנה וחודשיים. התצוגה בחלון כבתה, וכפתור ההדלקה נדלק ונכבה ברצף. מישהו נתקל בתופעה זו בעבר ויכול לתת טיפים מה לעשות, לפני שאני פונה לחברה?
תודה, אילן |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 09/06/2012 : 14:31:35
|
המכשיר עדיין באחריות. פנה לחברה, חבל על הזמן. חוץ מזה: חפש בספר למשתמש בפרק תקלות וסיבותיהן.
בברכה  |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 09/06/2012 : 18:56:13
|
מדטכניקה יבואנית רספרוניקס מעניקה אחריות של 3 שנים למכשירים. בהנחה שקנית אצלם את המכשיר ברוש תיקון במסגרת האחריות |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
ilan
חבר חדש

53 הודעות |
נכתב ב - 09/23/2012 : 16:56:41
|
היי
אמנם תיקנו לי במקום את מכשיר הרספרוניקס במשרדי SLP אך הגעתי למסקנה שאסור לי להשאר רק עם מכשיר CPAP אחד וכי אני חייב שיהיה לי עוד מכשיר אחד כגיבוי.(המכשיר הקודם התקלקל דווקא ביום חמישי וכל סוף השבוע נאלצתי לישון ללא CPAP והתעוררתי כמה פעמים כל לילה...)
לכן נכנסתי לקליניטיקה בחיפה, ושם קיבלתי שרות מגב' מירי בלנגה רכשתי מכשיר רסמד S-9 והספקתי להשתמש בו 3 ימים.
מעניין לציין כי התוצאות שאני מקבל מהרסמד הן שונות מהתוצאות שהייתי מקבל מהרספרוניקס. עם הרספרוניקס הייתי מגיע לממוצע AHI של 5.5, ואפילו עד 6 ואילו במכשיר הרסמד אני מקבל תוצאות של 3.5 עד 4 בלבד.
האם לדעתכם השונות נובעת משיטת מדידה שונה ובעצם מדובר באותה תוצאה או שהמכשיר החדש יודע לצמצם יותר מהרספרוניקס את תופעות דום הנשימה?
בהזדמנות זו רצוני לציין לטובה את השרות שקיבלתי ממירי בלנגה. גם שרות אכפתי עם חיוך, גם סבלנות לענות על שאלות והיום גם התקשרה להתעניין איך הסתגלתי למכשיר החדש.
הלוואי שכל סוכני המכירות של ה-CPAP היו כמוה...
גמר חתימה טובה לכולם |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 09/23/2012 : 20:50:28
|
אכן, השירות של מירי בלנגה ראוי לשבח. האם ההסדר של הכללית כולל גם את ה S9?? תתחדש.
בברכה  |
נערך על ידי - n/a בתאריך 09/23/2012 20:50:53 |
 |
|
|
ilan
חבר חדש

53 הודעות |
נכתב ב - 09/24/2012 : 07:44:38
|
הי רובין
תודה! רכשתי את הרסמד S-9 מכיסי הפרטי, מכיוון שעברו רק שנה וחצי מאז שרכשתי את המכשיר הראשון בהסדר של קופ"ח כללית. למיטב ידיעתי המכשיר אינו נמצא בהסדר כללית. |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 09/24/2012 : 22:08:45
|
1. אכן מצאד רצוי, אם הכיס מאפשר לרכוש מכשיר נוסף למקרי חירום.
2. למכשירים השונים שיטות מדידה והגדרות שונות להפסקות נשימה ולכן התוצאות יכולות להיות שונות. ההבדלים שאתה מציין בין המכשירים הם בכל מקרה מינוריים. במקרה זה יותר חשובה ההרגשה הסובייקטיבית שלך. דהיינו - איזה מכשיר נוח לך יותר? |
 |
|
|
ilan
חבר חדש

53 הודעות |
נכתב ב - 09/27/2012 : 07:37:58
|
ההרגשה בשני המכשירים דיי זהה. אך ממבחינה פסיכולוגית אני יותר מרוצה לראות תוצאה של AHI נמוכה בבוקר, והמכשיר של הרסמד מציג תוצאה נמוכה יותר מזה של הרספרוניקס. התחלתי להשתמש במכשיר זה בקביעות ואת הרספרוניקס העברתי לארון כגיבוי. |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 09/27/2012 : 10:15:14
|
| יפה לך! |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 10/05/2012 : 00:54:41
|
יש הבדלים בין מכשירים שונים על נבדקים שונים גם בהחלטות האוטומטיות וגם בתחושה וגם ברישום הפרעות הנשימה מדידה בלתי תלויה ניתן לבצע במכשיר רישום בלתי תלוי-בדיקת שינה מלאה או אוקסימטר שעון פשוט. גם אותו מכשיר למשל עם צינור דק וצינור עבה מתנהגים אחרת ובוודאי שעם מסכות שונות. בסופו של דבר-אם אתה ישן טוב וחש טוב זה מה שחשוב |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
| |
נושא  |
|