שלום חברים אנחנו גאים להציג לכם את החנות האינטרנטית בנוסף לחנויות איביי שיש לנו עם המחירים הזולים ביותר כמובן שהכל קיים בארץ וחדש בקרוב גם יהיו מסיכות במחירים זולים ומפתיעים...אז כנסו ותראו.. https://sites.google.com/site/israelcpapshop/home
היי האתר כרגע בשלבי עיצוב מצטערים על חוסר הנוחות אנא שימו לב למחירים הזולים וגם יש לכם קישורים לחנויות שלנו באיביי בדף CONTACT US תודה ויום טוב צוות האתר
תודה לכל מעצבי אתרים ולמגיבים האתר נבנה בתוספת לאתרי איביי שלנו המטרה היא שאנשים יוכלו לקנות במחירים זולים כמו שאר הלקוחות שלנו בעולם לגבי מסיכות המחירים ינועו בין 70-100 דולר זה יעלה במהלך השבוע לאתר המשיכו לעקוב תודה ונשמח לראותכם בין לקוחותינו
זהו חברים המסיכות הועלו לחנות כמובן שהכל מקורי וסגור באריזה מקורית כמו כל שאר המוצרים באתר מטרת החנות היא לחסוך לכם הקונים הישראלים מאות שקלים על מוצרי הCPAP שלכם בחנות גם יש קישורים לחנויות שלנו באיביי שם תוכלו לראות מה הלקוחות בעולם חושבים עלינו התשלום בחנות מתבצע בעזרת פייפאל או דרך כ.אשראי בפייפאל. יש לנו גם דף צור קשר שם תוכלו לשלוח לנו שאלות ובקשות מיוחדות היישר מהאתר.. אז תהנו ומקווים לראותכם כחלק מלקוחותינו צוות האתר YHONATANDAVID https://sites.google.com/site/israelcpapshop/home
חברים אני באמת לא מבין אתכם, מדובר ביוזמה ברוכה!. כבר זמן רב אנו מתלוננים על המחירים הגבוהים והעדר התחרות ועכשיו מצטרף גורם נוסף, ישראלי, וכמה מאיתנו מעלים חשדות וטענות סתמיות עוד בטרם בדקנו וניסינו. אני מציע לתת להם צ'אנס לפני שממהרים לקטול. שיהיה בהצלחה!
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
השאלה מה העלויות הנוספות?. לדוגמא אם אתה קונה מסיכה מאתר בארה"ב אתה משלם דמי משלוח גבוהים וצריך להביא מרשם באנגלית מרופא, אגב גם עם דמי המשלוח המחירים נמוכים בהרבה מישראל. אני מבין שאצלם אין דמי משלוח ואין צורך במרשם מרופא למסיכה
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
חברים יקרים הכל נמצא פה בארץ ונשלח בדואר ישראל בקרוב יעלו מסיכות נוספות אם למישהו יש וצריך בקשות מיוחדות למסיכה או ציוד כלשהו מוזמן לשלוח לנו מייל או דרך הצור קשר שלנו באתר
אני לא מצליח להבין כאן משהו. באתר הזה יש משהו כמו 3 מסכות סך הכל. המסכות שבאתר ככל הנראה כבר לא מוצעות (לפחות לי לא הציעו אותן למרות ששאלתי על כל המבחר שיש אצל קלינטיקה).
מה אני מפספס כאן?
יונתן - תוכל להסביר מהו המודל העסקי שלכם? מאיפה אתם קונים ? מי נותן אחריות ? מי נותן שרות ? אני בכוונה שואל על FX כדי לראות מה קורה עם דגמים חדשים. אולי היה כדאי לחכות קצת עד שהאתר ייבנה לפני שפרסמת אותו כאן. ככה היו פחות תגובות עוקצניות.
אני כרגיל בינתיים יושב על הגדר וממתין להמלצות (יש לי תקציב ענק של 500 שקל לבזבוזים על ציוד מתכלה ממכבי:))
בכל אופן שיהיה המון בהצלחה ! נקווה שתכניסו רוח רעננה לתחום. אין ספק שהענף הזה סובל קשות מחוסר תחרו ואנחנו צריכים יזמים כמוכם - יישר כוח.
היי אפנאי ולכל החברים אכן המסיכות שבאתר הם מוצרי outlet/לא מבוקשים בקרב הלקוחות של היבואנים והמשווקים בארץ. לגבי דגמים חדשים אנחנו במשא ומתן עם החברות ומנסים להשיג לכם במחירים מיוחדים בקרוב מאוד יהיה עדכון על כך האתר הוא דינמי וכל הזמן אנחנו משתדלים להוסיף מוצרים חדשים..שאר המוצרים באתר כמו חלקים ואביזרים למסיכות זה דברים שהלקוחות שלנו מחול דורשים וקונים אותם באופן שוטף אתם יכולים להכנס לחנויות האיביי שלנו ולראות את זה...הקישורים נמצאים בדף הצור קשר באתר.. בכל מקרה אכן המודל העיסקי שלנו היה להקים את האתר ולהציע את המוצרים גם ללקוחות פה בארץ וגם לחסוך לכם הצרכנים הישראלים הרבה כסף .. וכמו שאתם יודעים קניות באינטרנט זה משהו שנהיה מקובל ובטוח וההחלטה שלכם היא אם לקנות או לא..אנחנו נשמח לשרת אתכם.. יום טוב צוות האתר